SOSYAL SORUMLULUK

Çevre Koruma Sorumluluklari

Altoteks, ISO 9001 sistemine çevre standartlarini da eklemis olup yasal standartlari tam olarak saglamakta ve yerine getirmektedir. Çevresel kirliligi, kontaminasyonu en aza indirerek, kaynak geri dönüsümünü ve yeniden kullanimi artirarak çevrenin korunmasindaki sorumluluklarini yerine getirmektedir. Bu, sirketin ürettigi tüm ürünler, yapilan tüm etkinlikler ve sunulan tüm hizmetler için geçerlidir. Altoteks, gerçek sürdürülebilir is gelistirme için, en yeni çevre koruma teknolojileriyle ticari faaliyet standartlarini bünyesinde toplamasi gerekeceginin farkindadir.

Is Sagligi & Güvenligi

Personeline en yüksek düzeyde is sagligi ve güvenligi saglamak Altoteks’in önceligidir. Buna ulasabilmek için is sagligi ve güvenligini tesvik eden birçok politika uygulamis, risk yönetiminin üzerinde durmus, çalisanlarin is sagligi ve güvenligi bilgilerini pekistirmis ve is yerinde kaza ve hastaliklari önlemek için ugrasmistir. Altoteks, kaliteli bir çalisma verimliligine ulasabilmek için saglikli ve güvenli bir çalisma ortami sunmak zorunda oldugunun farkindadir.Bu sebeble profesyonel danismanlik hizmeti almakta ve sürekli iyilestirmeler yapmaktadir.

Sürdürülebilir Is Gelistirme Hedefleri

Altoteks, tam çalisan memnuniyeti saglarken üstün is performansini da sürdürmesine izin veren ''Önce Insan ve egitim'' ilkesine bagli hareket etmektedir.Altoteks, her bir çalisanina, gerçek potansiyellerini maksimuma çikarmalari için egitim faaliyetlerini sürekli yürütmektedir. Altoteks, en yüksek verimliligi sürdürmek üzere çalisanlarin sirkete olan bagliligini da artirmayi amaçlamaktadir. 

Saglikli ekosistemler ve çevreler, insanlarin ve diger organizmalarin hayatta kalmasi için gereklidir. Çevre kaynaklari yönetimi ve çevre korumasi olumsuz insan etkilerini azaltma yollarindan bazilaridir.

  • Tüm materyaller ile proses girdi ve çiktilari, ürün ömrünün tüm asamalarinda insan sagligi ve ekolojik saglik için güvenlidir.Sürekli kontrol edilmekte ve iyilestirilmektedir.
  • Elektrik enerjisi holdingin diger gurup firmasi olan Lodos Elektrikten, çevreyi kirletmeyen rüzgar santrallerinden saglanmaktadir.
  • Tüm materyaller, dogal sistemlere ya da endüstriyel sistemlere güvenli bir sekilde dönüsebilir. Bu nedenle de üretimden çikan tüm atiklar geri dönüsüm firmasina verilmekte ve hem çevreye ve hem de ülke ekonomisine katkida bulunmaktadir.
  • Üretilen ürünlerde kullanilan kimyasallar da biyolojik olarak parçalanabilenler tercih edilmektedir.Tüm üretim hatti organik karakterde devam etmektedir.

Ürün Üretme Sorumlulugu

Altoteks, tehlikesiz, biyoljik olarak yok olabilen, boyama ve isleme malzemeleri kullanarak kurumsal sosyal sorumluluklarini yerine getirmeye çalisir. Ikinci olarak ise, etkili bir güvenlik ve kalite kontrol sistemi uygulamaktadir. Tüm üretim süreci boyunca Altoteks, atiklari azaltmak ve kaynak geri dönüsümünü ve tekrar kullanimini tesvik etmek amaciyla tüm üretim noktalarini takip edilmektedir. Imalat asamalarinda en optimum proseslerler kullanilarak, çevreye en az zarar veren yol ve yöntem tercih edilmektedir.

 

COPYRIGHT © 2012 ALTOTEKS TEKSTİL GİYİM BOYA APRE SAN. VE TİC. A.Ş. - ALL RIGHTS RESERVED
Web Tasarımı